Veelgestelde vragen én antwoorden voor wie een bestelling wil plaatsen op Pietkadul.be.

Vind je hieronder niet het antwoord op je vraag? Contacteer ons dan. We reageren zo snel mogelijk.

Voor verzendingen naar België zijn de verzendkosten gratis, vanaf een minimum bestelbedrag van € 20. Onder dat bedrag geldt een verzendkost van € 5,25.

Voor verzendingen naar Nederland zijn de verzendkosten gratis, vanaf een minimum bestelbedrag van € 40. Onder dat bedrag geldt een verzendkost van € 9,20.

Wens je je pakket naar een ander land te verzenden? Mail ons dan en wij helpen je graag verder.

Bij het afronden van je bestelling kun je kiezen voor alle courante betaalmethodes: overschrijving, Maestro, Bancontact, Paypal of (voor Nederlandse klanten) Ideal.

Indien er niet via overschrijving wordt betaald, worden de producten direct na de betaling verstuurd. Je ontvangt ze dus binnen de twee à drie werkdagen bij je thuis.

Indien er via overschrijving wordt betaald, worden de producten verstuurd zodra het bedrag op onze rekening staat. Dit duurt gemiddeld twee werkdagen.

Alle transacties en communicaties met de server verlopen via een versleutelde SSL-verbinding. Dat kun je simpelweg controleren door de https://-melding in de adresbalk van de browser bij het voltooien van een transactie.

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief, binnen veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst.

Om van het retourrecht gebruik te maken, moet je ons dit binnen de genoemde termijn via e-mail laten weten. Vervolgens volstaat het om het artikel terug te sturen naar: Pietkadul.be, Kapellestraat 26, 8560 Wevelgem.